De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Zwiesenborg, Loozen

Stichting Zwieseborg “waar zorg recreatie wordt” heeft in 4 jaar tijd de historische hoeve getransformeerd tot een plek waar gezinnen met een gehandicapt kind zorgeloos vakantie kunnen vieren op de camping, in een appartement of in het hotel.

Passend bij de doelstelling om efficiënt om te gaan met gemeenschapsgeld is zorgboerderij De Zwieseborg er, in samenspraak met de landschapsarchitect Bas Slatman van het Buro voor Natuurontwikkeling Sylvester en de architect van de gebouwen, uitstekend in geslaagd om het erf kostenbewust te ontwikkelen. Volledig in de stijl van de oude functionaliteit van het erf is er met overtuiging een keuze gemaakt voor het toepassen van Strackstones: maatvaste, kleurechte betonnen bestrating.
NIEUWS

  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.