De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Zwiesenborg, Loozen

Stichting Zwieseborg “waar zorg recreatie wordt” heeft in 4 jaar tijd de historische hoeve getransformeerd tot een plek waar gezinnen met een gehandicapt kind zorgeloos vakantie kunnen vieren op de camping, in een appartement of in het hotel.

Passend bij de doelstelling om efficiënt om te gaan met gemeenschapsgeld is zorgboerderij De Zwieseborg er, in samenspraak met de landschapsarchitect Bas Slatman van het Buro voor Natuurontwikkeling Sylvester en de architect van de gebouwen, uitstekend in geslaagd om het erf kostenbewust te ontwikkelen. Volledig in de stijl van de oude functionaliteit van het erf is er met overtuiging een keuze gemaakt voor het toepassen van Strackstones: maatvaste, kleurechte betonnen bestrating.
NIEUWS

  • Prijsverhoging als gevolg van laagwaterstand

    Binnen de branchevereniging Betonhuis, een initiatief van BFBN, Cement&BetonCentrum en VOBN, is afgelopen week onder haar leden het onderstaande ...
  • Morssinkhof Groep presenteert waterbufferende innovatie tijdens Vakbeurs Klimaat

    Op donderdag 8 november vindt de Vakbeurs Klimaat (voorheen Water in de Openbare Ruimte) plaats in de Expo in Houten. Wij als Morssinkhof Groep zijn ...
  • Vacature: productiemedewerker Morssinkhof Groep Malden

    Voor onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Bekijk hier de vacature.