De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede

Bij het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft de Morssinkhof Groep Strackstones 21 x 10,5 x 8 cm geleverd in de kleuren Antraciet, Wijnrood, Havanna en Oker. Tevens zijn er in dit werk Ecotop deklaagstenen 21 x 10,5 x 8 cm in de kleur wit toegepast. 

Van meet af aan was het duidelijk. De richting van het stramien van de pilaren van het gebouw diende te worden voortgezet in het in te richten terrein. Daarnaast bestond de uitdaging een routing van motorvoertuigen en langzaam verkeer te creëren, op een wijze dat er op werkelijk elk uur van de dag sprake zou zijn van uitgebalanceerd gebruik.
De samenwerking tussen de opdrachtgever en juist deze landschapsarchitect en producent is een gouden greep gebleken. Het doordachte en unieke plan van Poelmans Reesink landschapsarchitectuur vereiste namelijk maatvastheid van toe te passen bestratingsproducten.

Juist door het toepassen van de maatvaste Strackstones is geen enkele concessie gedaan aan het consciëntieus doorvoeren van het zo gewenste patroon. Het lijnenspel is in praktijk zoals het door de architect ontworpen en voorgeschreven is, . . . strak, exact, zonder enige afwijking!

De Eyecatcher "Terreininrichting Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede" kunt u hier downloaden.




NIEUWS

  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.