De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Diverse producten, Ommen-Zuid

Voor het werk Ommen-Zuid heeft de Morssinkhof Groep verschillende deklaagstenen geleverd, waaronder Mobo betonstraatstenen in de kleuren Grijs en Antraciet en deklaagstenen Multi Color wit gewassen. De fietspaden en trottoirs zijn voorzien van Mobo dubbelklinkers, met deklaag en klein facet, in de kleuren Rood en Grijs. In de fietspaden en trottoirs zijn verschillende symbool-, gidslijn- en verkeerstegels toegepast.

Naast de stenen zijn er diverse afmetingen opsluitbanden toegepast, alsmede trottoirbanden 13/15 x 20 en 13/15x25, 7/20x20 en diverse typen invalidenopritbanden, inritbanden  en RWS-banden.

 
NIEUWS

  • Prijsverhoging als gevolg van laagwaterstand

    Binnen de branchevereniging Betonhuis, een initiatief van BFBN, Cement&BetonCentrum en VOBN, is afgelopen week onder haar leden het onderstaande ...
  • Morssinkhof Groep presenteert waterbufferende innovatie tijdens Vakbeurs Klimaat

    Op donderdag 8 november vindt de Vakbeurs Klimaat (voorheen Water in de Openbare Ruimte) plaats in de Expo in Houten. Wij als Morssinkhof Groep zijn ...
  • Vacature: productiemedewerker Morssinkhof Groep Malden

    Voor onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Bekijk hier de vacature.