De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Diverse producten, Ommen-Zuid

Voor het werk Ommen-Zuid heeft de Morssinkhof Groep verschillende deklaagstenen geleverd, waaronder Mobo betonstraatstenen in de kleuren Grijs en Antraciet en deklaagstenen Multi Color wit gewassen. De fietspaden en trottoirs zijn voorzien van Mobo dubbelklinkers, met deklaag en klein facet, in de kleuren Rood en Grijs. In de fietspaden en trottoirs zijn verschillende symbool-, gidslijn- en verkeerstegels toegepast.

Naast de stenen zijn er diverse afmetingen opsluitbanden toegepast, alsmede trottoirbanden 13/15 x 20 en 13/15x25, 7/20x20 en diverse typen invalidenopritbanden, inritbanden  en RWS-banden.

 
NIEUWS

  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.