De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Gewapende betonplaten, Zwolle

Bij de kantoorgebouwen "La Diligence" in Zwolle heeft de Morssinkhof Groep gewapende betonplaten geleverd met een afmeting van 190 x 61,/98 cm in de kleur Antraciet en Grijs. De antraciete betonplaten zijn 12 cm dik en de grijze betonplaten zijn 20 cm dik aangezien deze overrijdbaar moeten zijn voor auto's. 

Naast de betonplaten heeft de Morssinkhof Groep ook watergestraalde Mobo deklaagstenen geleverd in de kleuren Segovia Grijs en Basalt 1-3 glanskies. De trottoirbanden 18/20 x 25 x 100 cm en de opsluitbanden zijn allen uitgevoerd in de kleur gewassen Basalt 1-3 glanskies.


NIEUWS

  • Prijsverhoging als gevolg van laagwaterstand

    Binnen de branchevereniging Betonhuis, een initiatief van BFBN, Cement&BetonCentrum en VOBN, is afgelopen week onder haar leden het onderstaande ...
  • Morssinkhof Groep presenteert waterbufferende innovatie tijdens Vakbeurs Klimaat

    Op donderdag 8 november vindt de Vakbeurs Klimaat (voorheen Water in de Openbare Ruimte) plaats in de Expo in Houten. Wij als Morssinkhof Groep zijn ...
  • Vacature: productiemedewerker Morssinkhof Groep Malden

    Voor onze productielocatie Morssinkhof Groep Malden zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Bekijk hier de vacature.