De websites van Morssinkhof Groep B.V. maken gebruik van cookies     Meer informatie     Sluiten

Gewapende betonplaten, Zwolle

Bij de kantoorgebouwen "La Diligence" in Zwolle heeft de Morssinkhof Groep gewapende betonplaten geleverd met een afmeting van 190 x 61,/98 cm in de kleur Antraciet en Grijs. De antraciete betonplaten zijn 12 cm dik en de grijze betonplaten zijn 20 cm dik aangezien deze overrijdbaar moeten zijn voor auto's. 

Naast de betonplaten heeft de Morssinkhof Groep ook watergestraalde Mobo deklaagstenen geleverd in de kleuren Segovia Grijs en Basalt 1-3 glanskies. De trottoirbanden 18/20 x 25 x 100 cm en de opsluitbanden zijn allen uitgevoerd in de kleur gewassen Basalt 1-3 glanskies.


NIEUWS

  • Vacatures voor locatiemanager en assistent locatiemanager

    Voor onze productielocatie in Hengelo zoeken wij een locatiemanager. Voor onze productielocatie in Hardenberg zoeken wij een assistent ...
  • Morssinkhof Groep neemt Decor Son over

    Morssinkhof Groep neemt het in Son en ’s-Hertogenbosch gevestigde Decor Son over. Op 4 juli heeft Morssinkhof Groep overeenstemming bereikt met de ...
  • Vacature Allround marketingcommunicatiespecialist

    Ter uitbreiding van onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een allround marketingcommunicatiespecialist. Bekijk de vacature hier.